Ειδήσεις

NEΟ Η Πλαστική μετά απώλεια βάρους, μειώνει ακόμα περισσότερο το βάρος των ασθενών.

Ενώ η επέμβαση διόρθωσης του περιγράμματος του σώματος, έχει θεωρηθεί μια καθαρά αισθητική διαδικασία, μια νέα έκθεση διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην διατήρηση ενός υγιούς βάρους, μετά από μια γαστρική χειρουργική επέμβαση.

» περισσότερα...

NEΟ Πλαδαροί βραχίονες: σημείο κλειδί μετά από μια απώλεια βάρους

Η σκληρή πραγματικότητα είναι, ότι μετά από μια επιτυχημένη δίαιτα ή χειρουργική επέμβαση, μπορεί να παραμείνει μια διόλου ευκαταφρόνητη, περίσσεια ποσότητα δέρματος.

» περισσότερα...

NEΟ Η χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους και πλαστική χειρουργική επέμβαση, η οποία διορθώνει τη χαλάρωση του δέρματος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί γίνονται όλο και παχύτεροι. Παρατηρώντας αυτό το πρόβλημα γίνεται εμφανές ότι, η χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση.

» περισσότερα...

NEΟ Ενδογαστρικό μπαλόνι: Νέα επέμβαση απώλειας βάρους, επιδιώκει την έγκριση της FDA

 

» περισσότερα...

NEΟ Η μαζική απώλεια βάρους μετά από χειρουργική επέμβαση του στομάχου οδηγεί συχνά στην πλαστική χειρουργική

Οι χειρουργικές επεμβάσεις απώλειας βάρους, όπως το γαστρικό banding, Sleeve gastrectomy και το γαστρικό bypass, έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

» περισσότερα...

NEΟ Μείωση στήθους vs βαριατρική χειρουργική: Ποια θα πρέπει να γίνει πρώτα;

Η απώλεια βάρους και η πλαστική αισθητική χειρουργική, είναι δύο κοινοί τρόποι που πολλά άτομα επιλέγουν για να ενισχύσουν την συνολική τους εμφάνιση.

» περισσότερα...

Λιποαναρρόφηση και σωματικό βάρος

NEΟ Η λιποαναρρόφηση δεν έχει καμία σχέση με το βάρος σας. Η λιποαναρρόφηση ασχολείται μόνο με την κατανομή του βάρους σας.

» περισσότερα...

Λιποαναρρόφηση Vs. Κοιλιοπλαστική - Ποια είναι η διαφορά;

NEΟ Μετά από πολλές εγκυμοσύνες, οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολλές αλλαγές στην κοιλιακή χώρα. Η πλειοψηφία αυτών των αλλαγών συμβαίνουν κάτω από τον ομφαλό.

» περισσότερα...

Εναλλακτικές λύσεις για λιποαναρρόφηση. Λειτουργούν;

NEΟ Είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης να θέλουμε μια δραματική αλλαγή, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα,με λίγη ταλαιπωρία και σε χαμηλή τιμή!

» περισσότερα...

NEΟ Ερευνα για τις προτιμήσεις των τεχνικών των πλαστικών χειρουργών για την λιποαναρρόφηση

Είναι παραγματικότητα ότι πολλές νέες τεχνολογίες έχουν εισαχθεί στην λιποαναρρόφηση και άλλων μορφών αφαίρεσης λίπους αλλά ποιές απο αυτές προτιμούν οι πλαστικοί χειρουργοί στις Η.Π.Α και ποιές από αυτές είναι ασφαλείς?

» περισσότερα...

Smart Lipo: Λιποαναρρόφηση με την χρήση Laser: Υπέρ και κατά

NEΟ Τα υπέρ και κατά της λιποαναρρόφησης με Laser συζητήθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της American Society for Aesthetic Plastic Surgery τον Απρίλιο του 2010 με συντονιστή τον Franklin Dispaltro και συμμετέχοντες ομιλητές τους Barry DiΒernardo και Jeffrey M.Kenkel.

» περισσότερα...

NEΟ Αυξητική στήθους με λίπος. Υπέρ και κατά

Η αυξητική ή προσθετική του στήθους είναι μια επέμβαση που ονειρεύονται πολλές γυναίκες και μάλιστα εάν είναι δυνατόν χρησιμοποιώντας το δικό τους λίπος από την κοιλιά τα ισχία,ή τους μηρούς βελτιώνοντας παράλληλα και το περίγραμμα του σώματος τους. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται κατά πόσο μια τέτοια επέμβαση είναι ασφαλής και αποτελεσματική.

» περισσότερα...

Νέες οδηγίες πριν τις πλαστικές επεμβάσεις μετά απο Βαριατρική χειρουργική (απώλειας βάρους)

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία εξάπλωση της παχυσαρκίας, έχουν αυξηθεί και οι λεγόμενες βαριατρικές επεμβάσεις. Η Ενδοκρινολογική Εταιρεία των ΗΠΑ εξέδωσε πρόσφατα νέες, κλινικές οδηγίες για τη φροντίδα των ασθενών μετά το χειρουργείο.

» περισσότερα...

κοιλιοπλαστική H γρήγορη σίτιση μετά την κοιλιοπλαστική (tummy-tuck) οδηγεί τους ασθενείς γρήγορα στο σπίτι τους.

Η γρήγορη σίτιση των ασθενών με κοιλιοπλαστική δεν συνοδεύεται με αύξηση της ναυτίας και του εμετού μετά την επέμβαση.
Η Αμερικανική Εταιρεία πλαστικής χειρουργικής (A.S.A.P.S) δηλώνει ότι σιτίζοντας τους ασθενείς μετά την κοιλιοπλαστική γρήγορα τους οδηγεί γρήγορα εκτός κλινικής.

» περισσότερα...